TIPS – Formstøpte ørepropper for MC- forbedre motorsykkelturen og beskytt hørselen din!

Jeg har nettopp fått laget mine egne formstøpte ørepropper hos hantek audio og var veldig spent på å prøve dem ut på en MC-tur. Etter å ha slitt med tinnitus blant annet på grunn av langvarig eksponering for støy på veien, visste jeg at jeg trengte å gjøre noe for å beskytte hørselen min.

Jeg satte inn de nye øreproppene mine og kjente straks forskjellen. Lyden fra motoren og trafikken ble dempet, men fortsatt hørbar nok til å kunne kjøre trygt og følge med på alt som skjer rundt meg. Jeg kjente hvor komfortable de var, og at de passet perfekt til ørene mine, uten å føles ubehagelige.

Jeg kunne høre på musikk og kommunisere via intercomen på en mer behagelig måte enn tidligere. Det var også en stor fordel å kunne slippe å bekymre seg for hørselskader i fremtiden.

Alt i alt var det en kjempebra opplevelse å bruke mine nye formstøpte ørepropper. Jeg føler meg mye mer komfortabel, og er veldig fornøyd med mitt hantek-Proppene

Ps! Jeg er ikke sponsa, bare en fornøyd kunde. 🤩

💜 SUBSCRIBE: http://www.youtube.com/channel/UCCEmM0IV3Dc2pApy8MVJS2Q?sub_confirmation=1 💜

⏱ Timestamps ⏱
00:00 Er formstøpte mc-propper noe for deg?
00:20 Hvorfor formstøpte ørepropper?
01:48 Musikkpropper
02:14 MC-propper fra hantek audio
03:00 slik setter du inn formstøpte ørepropper i ørene
04:50 Prøvetur med mc-proppene i – og konklusjon

👊🏻 Om Sparks of Joy 👊🏻
Her finner du MC-tips, -triks og -turopplevelser!
Da jeg (kvinne, 51) tok MC-lappen som godt voksen, åpnet det seg en helt ny verden på godt og vondt – herlige kjøreopplevelser på den ene siden, og mekking, dårlig ergonomi og vesker som ramler fra hverandre på den andre siden.

Motorsykkel ble fort en pasjon, det blir vel kanskje sånn når man virkeliggjør en drøm etter 30 år, og jeg ville gjerne formidle mine egne erfaringer til andre.

Blant annet i håp om at
a) det kunne hjelpe andre og
b) fordi jeg synes MC-miljøet har litt i overkant mye testosteron og ville bidra til et litt annet perspektiv.

Dermed ble videokanalen Sparks of Joy født, GoProkameraer m/tilbehør ble innhandlet og jeg begynte å leke meg – hva kunne jeg finne på? Resultatet ser du her!

Vil du finne på noe sammen med meg?
Om jeg kan hjelpe andre jenter/kvinner/damer så er hver eneste time jeg legger på dette verdt det! En ekstra hyggelig konsekvens er også at jeg utvider nettverket mitt med hyggelige damer (og herrer) som elsker motorsykkelkjøring og kjenner kjøreglede akkurat som meg.

Og du – jeg har stadig plass til flere i nettverket mitt! Så om du er interessert i å vite mer om hva jeg gjør er du velkommen til å melde deg på mailinglisten min, eller du kan ta kontakt med meg direkte om du lurer på noe.
Har du idéer til samarbeid i en eller annen forstand er jeg åpen for forslag, og har du lyst til å kjøre en tur (jeg holder til i Västra Götaland i Sverige) er det bare å ta kontakt!

Jeg gleder meg til å høre fra deg!
Mailingliste: http://www.sparksofjoy.eu/vil-du-vare-med/
Kontakt: hei(at)sparksofjoy.eu

🤩 Sosiale medier 🤩
Instagram: https://www.instagram.com/sparks_of_joy_ver1e/

🤩 Andre kanaler og sider jeg anbefaler 🤩
https://www.youtube.com/c/VerenesCreativeGirlcave
https://www.youtube.com/c/NomadSweden
https://www.youtube.com/c/ItchyBoots
https://www.youtube.com/c/twowheelswede

🏍 Mine motorsykler 🏍
Yamaha Virago XV535 ’97
Yamaha Virago XV 1100 ’96
Honda Rebel CMX500A2 ’21

#ørepropper #tinnitus #kjøreglede

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *