God sommer og god ferie!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt velfortjent ferie, så neste video kommer fredag 5 august. Pass på at du får med deg den - da er jeg ute på tur med svigerfar, og det går så der...

Det siste halve året har jeg kosa meg MASSE med å starte kanalen Sparks of Joy på YouTube og lage motorsykkelvideoer. Jeg leker litt med innhold og form, og lager videoer basert på egne og andres idéer. (kom gjerne med dine idéer!)

Ferie og fritid = Motorsykkeltur

Kjør vakkert!

Det virker som det er et behov for videoer AV jenter (eller damer, da) og FOR jenter/damer, og det er ekstra fint når jeg får kommentarer og meldinger om at jeg har bidratt med noe i akkurat ditt MC-liv.

Ferie!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt velfortjent ferie, så neste video kommer fredag 5 august. Pass på at du får med deg den – da er jeg ute på tur med svigerfar, og det går så der…

Ferien i år er helt fullstendig uplanlagt – det vil si MASSE tid til å kjøre, oppdage nye steder og finne på morsomme ting. Husvaktene er på plass og passer hus & dyr.

Vi sees igjen i august, ha en superduper sommer og kjør vakkert! 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *